Accessoires

Accessoires

Onze hoofdmerken zijn RIH, Norta , Batavus en Popal voor de kinderfietsen. Tevens kun je bij ons terecht voor iedere merk fiets. Je oude fiets mag je inruilen.

Onze showroom staat vol met alle soorten en maten fietsen, en elektrische fietsen.


MovaNext, de ideale fietsendrager

De MovaNext is dé compacte opvouwbare fietsendrager voor twee fietsen die snel en zonder gereedschap op de trekhaak te monteren is. Ontwikkeld met speciale aandacht voor het makkelijk en snel plaatsen van alle standaard fietsmaten en elektrisch aangedreven fietsen (E-bike) De MovaNext wordt geleverd met een 13 polig Jaeger stekker met een 7 polige adapter.

De MovaNext fietsendrager is een Nederlands ontwerp en wordt ook in Nederland geassembleerd. De MovaNext heeft een bewezen kwaliteit en een RDW veiligheidskeur, mede hierdoor is de MovaNext fietsendrager uit meerdere tests als beste getest of aanrader gekomen.

Lees meer

First slide

Enra fietsverzekering

Of je nu fietstochten maakt voor je plezier of je fiets gebruikt voor woon-werkverkeer, je fiets brengt je waar je maar wilt en wanneer je wilt. Dat geeft je vrijheid. En dat wil je graag zo houden.

Helaas is schade aan je fiets of nog erger, en fietsdiefstal, niet geheel te voorkomen. Als je dit overkomt wil je graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van ENRA. Wij zorgen dat je na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo kun je je verzekeren voor één, drie of vijf jaar lang van onbezorgd fietsplezier.

Lees meer

Ruim assortiment fietsaccessoires

Ook voor fietsaccessoires kunt u bij ons terecht. Accessoires voor de fiets maken uw fiets helemaal naar wens en compleet.

We hebben een ruim assortiment aan kinderstoeltjes, regenpakken, tassen, en zadels.

Kinderstoeltjes

- Bobike
- Yepp
- Polisport

Manden / Tassen

- New Looxs
- Fast Rider
- Basil