RIH Fietsen

RIH Fietsen

Het merk RIH bestaat al sinds 1921. RIH bouwt hun RIH fietsen met de beste producten van topmerken. RIH maakt immers gebruik van kwaliteitsonderdelen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast waarborgen ze deze kwaliteit, door iedere RIH fiets handmatig te lakken en op te bouwen. Dit is uniek in Nederland en betekent ook dat iedere RIH fiets net even anders is. Een RIH fiets is en blijft een klasse apart!

Wil je een RIH fiets kopen met een fietsplan? Bij ons zijn alle fietsplannen mogelijk! Klik hier voor meer informatie.

Vol trots presenteert RIH hun collectie die wordt gekenmerkt door topkwaliteit. Bekijk hieronder de modellen van RIH.


Alle RIH modellen

Klik hieronder op een model voor meer informatie over de fiets.

RIH Omega 3


De RIH Omega 3 is een hoogwaardige, elektrische fiets. Deze E-bike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van de nieuwste, derde generatie techniek.

RIH X-Omega


De RIH X-Omega is het nieuwste model elektrische fiets van RIH. Deze E-bike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van een krachtige middenmotor (70Nm).

RIH Z-Omega


De RIH Z-Omega is een hoogwaardige elektrische fiets met derailleur. Deze E-bike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van de nieuwste derde generatie techniek.

RIH Prisma


De RIH Prisma is voorzien van hydraulische remmen, monoshock voorvork en een Premium 8 versnellingssysteem.

RIH Z-800


De RIH Z-800 is een sportieve toerfiets met een laag gewicht in de kleur mat-zwart. Voorzien van o.a. Shimano Deore 30-speed.

RIH Delta


De RIH Delta heeft een luxe monoshock verende voorvork voor een moderne uitstraling en lager gewicht.

RIH Sigma


De RIH Sigma is het instapmodel van de collectie. De fiets is voorzien van een Shimano Nexus 8 Premium versnellingssysteem.


Bekijk onze andere merken

Klik hieronder op een logo voor meer informatie over het merk.